Jordnær rådgivning og revision i hele Storkøbenhavn

Revisor København stemmer fuldt overens med Palm Revision. Vi har hovedkontor i det indre København, men har med tiden udvidet kundekredsen til også at gælde de omkringliggende større byer. Derfor forbindes vi med tiden også eksempelvis med revisor i Vanløse og Hellerup, da vi har erfaret, at de gode resultater, vi har produceret for vores kunder, hurtigt spredes. Ikke nok med at vi befinder os i Vanløse og Hellerup, så agerer vi også som revisor i Frederiksberg og Kastrup.

Revision er en længere proces, men den kræver oftest ikke meget fysisk nærvær fra kunden. Derfor kan vi let agere revisor for de nærliggende større byer, da varetagelsen af revisor i Vanløse, Kastrup og Hellerup – med andre ord hele Storkøbenhavn – kan håndteres over telefon, e-mail og med post. Dog ser vi gerne, at der skabes en forbindelse mellem os og kunderne, så de oplever, hvordan vi håndterer jobbet som revisor i København.

Hvad kan vi hos Palm Revision?

Som revisor i København har vi oparbejdet og tilegnet os nogle værdifulde egenskaber og kompetencer inden for revision. Hvad enten du har brug for en revisor i København eller de omkringliggende byer, så tilbyder vi alt inden for regnskab, bogføring, revision, rådgivning og meget mere.

Vi tilbyder hertil totalløsninger indenfor revision og regnskab. Dette indebærer løbende bogføring, momsregnskab, årsregnskab, selvangivelse, juridisk rådgivning, lønadministration, debitor- og kreditorstyring og så videre. Vi tilbyder alt dette til rimelige priser, og det er ingen hindring, hvis du er på udkig efter en revisor i Frederiksberg, Hellerup eller et tredje sted, for vi har med tiden oparbejdet erfaring inden for håndtering af kunder udenfor selve København.

Vi sætter en ære i at overholde aftaler og tidspunkter. Derfor oplever du ingen forsinkede eller glemte aftaler hos Palm Revision – og det er lige meget, om vi agerer revisor for dig i Kastrup, Vanløse, Hellerup eller hvor det nu skal være – vi skal nok aflevere de aftalte opgaver til tiden.

Bogholder og revison nær dig:

Fordele for dig

  • Mere tid til dét du er bedst til
  • Rimelige priser
  • Timepris for rutineprægede opgaver: kr. 450,- (ekskl. moms)
  • Timepris for udkørende bogholder: kr. 550,- (ekskl. moms)
  • Timepris for komplicerede opgaver: kr. 600,- (ekskl. moms)

Interesseret? Kontakt os eller book et møde

Palm Revision kan være din totalleverandør af revision, bogholderi, hjælp til regnskab og meget mere.

Book et møde herKontakt os her