Revisor i København

Palm Revision i København er det rigtige valg hvis du vil finde en revisor i København. Vi kører med faste lave timepriser og kan udføre revisionsopgaver fra vores kontor i København eller vi kan besøge din virksomhed og udføre revisionsopgaver der.

Lokal revisor i København

At benytte en lokal revisor i København skaber større fleksibilitet da afstanden ikke er et problem i forhold til møder. Palm Revision er desuden eksperter i online regnskabsprogrammet e-conomic hvor regnskaber, bilag, m.v. kan deles over nettet.

Din lokale revisor i København, Palm Revision, kan udføre alle bogholder og regnskabsopgaver lige fra simple momsregnskaber, skatteregnskaber og daglig bogføring til opgaver som kræver en registreret revisor eller en statsautoriseret revisor. Vi samarbejder med en række revisorer i København og kan derfor dække alle revisoropgaver.

Billig revisor i København

En revisor i København behøver ikke at være dyr, specielt ikke hvis man som selvstændig sammenligner med hvad man kan tjene på at lave sit arbejde i stedet for at bruge tiden på at føre regnskab. Til mindre regnskabsopgaver anbefaler vi at du benytter e-conomic og så lader os gennemgå regnskabet en gang årligt i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab. For større opgaver er det klart en fordel med en lokal revisor fra København, så det er let at planlægge møder og evt. udveksle bilag og gennemgå regnskaber.

Bogholder i København

Hvis du har en mindre virksomhed er det ikke nødvendigt at benytte en revisor, her kan en bogholder i København sagtens klare alle regnskabsmæssige opgaver. Almindelig bogføring, momsregnskaber og årsregnskaber, som ikke kræver påtegning af en revisor, kan sagtens varetages af en bogholder og da vores timepriser hører til i den lave ende kan du med fordel benytte Palm Revision som revisor i København.

Fordele for dig

  • Mere tid til dét du er bedst til
  • Rimelige priser
  • Timepris for rutineprægede opgaver: kr. 450,- (ekskl. moms)
  • Timepris for udkørende bogholder: kr. 550,- (ekskl. moms)
  • Timepris for komplicerede opgaver: kr. 600,- (ekskl. moms)

Interesseret? Kontakt os eller book et møde

Palm Revision kan være din totalleverandør af revision, bogholderi, hjælp til regnskab og meget mere.

Book et møde herKontakt os her