Regnskabsvikar

Står din virksomhed overfor store udfordringer med regnskabet i en periode, f.eks. pga. sygdom, ferie, orlov, årsregnskab eller måske ekstraordinært mange ordrer, så kan Palm Revision hjælpe med regnskab og bogføring. Vi kan hjælpe med alle slags opgaver inden for regnskab og har stor erfaring med en lang række af de store regnskabsprogrammer og kan udføre bogføring i C5, e-conomic, Dinero, Summasummarum, Saldi, Revilution m.fl.

Du har både muligheden for at leje en regnskabsvikar eller regnskabschef, som kommer ud og sidder fast i jeres virksomhed i en periode, eller også kan Palm Revision udføre arbejdet fra vores kontor i København. En kombination af disse former for brug af regnskabsvikar er også muligt – det vigtigste er at vi finder den løsning, der passer din virksomhed bedst, når regnskab og bogføring skal udføres.

Ved at benytte en regnskabsvikar fra Palm Revision er du sikret kompetent, professionel rådgivning fra vores erfarne bogholdere til rimelige priser. Det gør at du kan fokusere på at servicere dine kunder, uden at skulle bekymre dig om regnskab, bogføring og unødvendigt høje omkostninger.

Det kan være en fordel i forhold til møder, hvis din virksomhed er placeret i Storkøbenhavn, men tøv ikke med at kontakte os, hvis ikke det er tilfældet. Vi kan sagtens finde en god løsning for jeres virksomhed alligevel, og vores regnskabsvikarer kan også klare det meste over f.eks. mail, Dropbox og Skype mv.

Har ovenstående fanget din interesse så kontakt os endelig for et uforpligtende møde, som kan være starten på et et godt og tillidsfuldt samarbejde med brug af regnskabsvikar for jeres virksomhed.

Fordele for dig

  • Mere tid til dét du er bedst til
  • Rimelige priser
  • Timepris for rutineprægede opgaver: kr. 500,- (ekskl. moms)
  • Timepris for udkørende bogholder: kr. 500,- (ekskl. moms)
  • Timepris for komplicerede opgaver: imellem kr. 700 – 1000,- (ekskl. moms)