E-conomic bogholder

E-conomic er et webbaseret regnskabsprogram som gør det let at samarbejde om udarbejdelse af regnskaber samt holde styr på moms og fakturering m.v. På e-conomics hjemmeside gøres der et stort nummer ud af hvor let det er at bruge e-conomic, men uden en regnskabsmæssig baggrund kan det alligevel være temmelig besværligt.

Palm Revision er eksperter i at bruge e-conomic og har den fornødne regnskabsmæssige baggrund til, at du med fordel kan overlade bogføringen i e-conomic til os. En stor fordel ved e-conomic er at både du og din revisor har adgang til alle dokumenter, således at I sammen kan løbe regnskab og bilag igennem inden indberetningen til SKAT.

Regnskabsprogram til mindre virksomheder

E-conomic er designet til mindre virksomheder og forretninger og det er netop her, at vi i Palm Revision har vores force. Vi arbejder dagligt med bogføring og regnskaber for mindre virksomheder. De fleste forretningsdrivende og virksomhedsejere foretrækker selv at stå for fakturering mens momsregnskaber og årsregnskaber laves af en revisor. E-conomic er særdeles velegnet til denne type bogholderi, netop fordi der kan deles dokumenter over nettet. Alle dokumenter som sendes krypteres så systemet er lige så sikkert som din netbank.

Hjælp til e-conomic

E-conomic regnskabsprogrammet indeholder alle de features du har brug for til bogføring og regnskab i din virksomhed, men de mange funktioner gør, at opgaven som e-conomic bogholder hurtigt bliver tidskrævende. Palm Revision har arbejdet med e-conomic i mange år og kan derfor vejlede og rådgive i brugen af e-conomic.

Ud over et indgående kendskab til e-conomic har Palm Revision mange års erfaring og uddannelse i bogføring. Dette tilsammen med vores lave timepriser gør, at det faktisk ikke kan betale sig, at lade være med at benytte Palm Revision til bogføring i e-conomic og udarbejdelse af momsregnskaber, skatteregnskaber og andre lovpligtige regnskaber. E-conomic har også integration med Danløn, sådan at en stor del af din virksomheds driftsøkonomi kan automatiseres.

Eksempler på e-conomic webshop integration:

  • Dandomain
  • Prestashop
  • Magento

Bogfør selv i e-conomic

Palm Revision tilbyder ad hoc assistance til e-conomic når det passer dig, og på dine vilkår. Lav så lidt eller meget af arbejdet selv, som du ønsker. Du kan f.eks. løbende indtaste alle bilag, afstemme banken, og lade os tjekke balancen igennem kvartalsvis ifbm. indberetning af moms.

Fordele for dig

  • Mere tid til dét du er bedst til
  • Rimelige priser
  • Timepris for rutineprægede opgaver: kr. 500,- (ekskl. moms)
  • Timepris for udkørende bogholder: kr. 500,- (ekskl. moms)
  • Timepris for komplicerede opgaver: imellem kr. 700 – 1000,- (ekskl. moms)