Bogholderi

Palm Revision udfører alle typer opgaver indenfor bogholderi i København. Vi har stor erfaring med en bred vifte af regnskabsprogrammer og kan udføre bogføring i C5, e-conomic, Summasummarum, Saldi, Revilution m.fl. Du kan vælge om vi skal udføre dine regnskabsopgaver fra vores bogholderi i København eller om vi skal komme ud på din adresse.

Ligger din virksomhed i hovedstadsområdet er det en stor fordel at have dit eksterne bogholderi placeret i København, således at afstanden aldrig er et problem i forbindelse med møder, specielt hvis det haster.

Eget bogholderi, ekstern revision

Uanset om din virksomhed har eget bogholderi eller om du selv står for bogføringen kan du få brug for ekstern gennemgang af dit bogholderi. Gennem vores samarbejde med autoriserede revisorer dækker Palm Revision alle typer regnskabsopgaver lige fra bogføring til revisionspåtegning. Da vores virksomhed er placeret i København er det naturligvis en fordel hvis din virksomhed også har bogholderi i København.

Elektronisk bogholderi

Forholdet mellem virksomhed og eksternt bogholderi bygger på tillid. Elektronisk bogføring i f.eks. e-conomic gør, at det ikke altid er nødvendigt at mødes personligt, men som opstart på et samarbejde er det altid godt at mødes personligt. Har du dit bogholderi i København kan vi hurtigt sætte et møde op hvor vi gennemgår detaljerne i dit elektroniske bogholderi, hvorefter udveksling af informationer og bilag kan foregå via Internettet. Palm Revision og Bogholderi i København er eksperter i regnskabsprogrammet e-conomic og vi ser frem til at starte et godt og tillidsfuldt samarbejde med dit bogholderi i København.

Fordele for dig

  • Mere tid til dét du er bedst til
  • Rimelige priser
  • Timepris for rutineprægede opgaver: kr. 500,- (ekskl. moms)
  • Timepris for udkørende bogholder: kr. 500,- (ekskl. moms)
  • Timepris for komplicerede opgaver: imellem kr. 700 – 1000,- (ekskl. moms)